понеділок, 13 грудня 2010 14:24

У США буран змітає автомобілі з трас і обвалює дахи (ФОТО)
8

Фото: Вести

Під владою снігового бурана в США опинилися відразу 10 штатів. Циклон приніс із собою холод і сильний вітер. Повітряний простір над країною частково паралізовано. В одному тільки міжнародному аеропорту Чикаго скасовано понад 1200 авіарейсів.

Через снігові замети й ожеледицю влада перекрила кілька великих автотрас. На багатьох магістралях утворилися багатокілометрові пробки. У рази зросла кількість аварій. Лише в штаті Мічіган з 00.00 до 12.00 неділі дорожні служби отримали повідомлення про 850 аварій. Ситуація на дорогах, не тільки в Мічигані, але і в сусідніх з ним штатах залишається вкрай складною.

Ваги снігу не витримав дах стадіону в Міннеаполісі. За даними місцевої влади, товщина сніжного покриву на куполі становила близько 40 сантиметрів, що стало причиною його обвалення. У той момент на арені не було людей - до початку футбольного матчу залишалося кілька годин. Лише тому ніхто не постраждав.

Тим часом, за прогнозами, найближчої доби погода не покращиться. Сніговий шторм набирає сили і зараз рухається в східні райони країни, передає телеканал "Росія-24".

Жертвою негоди в регіоні вже стала одна людина. Крім того, десятки тисяч споживачів у регіоні залишились без електроенергії. Тільки в штаті Вісконсін без світла і тепла залишилися понад 10 тисяч споживачів.

За даними метеорологів, пориви вітру сягають 80 кілометрів на годину, а температура в зоні стихійного лиха становить мінус 10 градусів за шкалою Цельсія. У результаті на вже очищених і посипаних реагентами дорогах тане сніг, потім швидко замерзає і на проїжджій частині утворюється ожеледьиця. У зв'язку з цим представники місцевої влади просять жителів охоплених негодою регіонів не вирушати в поїздки на особистому автотранспорті.

Крім того, інтенсивність снігопаду така, що видимість на дорогах практично дорівнює нулю, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У США буран змітає автомобілі з трас і обвалює дахи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути