вівторок, 16 червня 2009 17:08

У Росії з"явилася ще одна підозра на свинячий грип

У Росії з"явилася ще одна підозра на свинячий грип
Російські медики, які контролюють аеропорти країни, виявляючи можливі випадки свинячого грипу, за останню добу госпіталізували чергового пасажира з ознаками ГРВІ. Окрім цього, нових випадків захворювання грипом H1N1 в Росії не виявлено.

Нагадаємо, в Росії на сьогоднішній день лабораторно підтверджено 3 випадки грипу A/H1N1. Між тим за офіційними даними ВООЗ, випадки захворювання, викликані високопатогенним вірусом грипу, на 16 червня зареєстровані вже в 76 країнах, лабораторно підтверджено 35 928 випадків інфекції, з них 163 - з летальним результатом.

Росспоживнагляд продовжує вживати заходи. Так, в 10 аеропортах, що приймають рейси з країн Північної, Південної, Центральної Америки, Іспанії, Японії та Домініканської Республіки оглянуто 95 рейсів, 7 тис. 456 пасажирів, а також 641 член екіпажу. Всього з моменту ведення моніторингу (з 30 квітня 2009 р.) оглянуто 298 тис 567 пасажирів і 28 тис 352 члени екіпажу, виявлено 59 людей з ознаками ГРВІ, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Росії з"явилася ще одна підозра на свинячий грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути