вівторок, 27 травня 2008 08:25

У Росії відпустили з-під варти третього підозрюваного у вбивстві Політковської

Слідчий комітет при прокуратурі РФ звільнив з-під варти під підписку про невиїзд ще одного, вже третього обвинуваченого у справі про вбивство журналістки "Нової газети" Анни Політковської - уродженця Чечні Тамерлана Махмудова.

За її словами, запобіжний захід був замінений йому з арешту на підписку про невиїзд у зв"язку із завершенням стосовно нього слідчих дій.

"В ухвалі слідчого йдеться, що слідчі дії і розшукові заходи стосовно Махмудова проведено, внаслідок чого він не може перешкодити провадженню у справі і запобіжний захід йому може бути змінено на не пов"язану з позбавленням волі", - сказала Шамбаєва.

Раніше слідчий комітет при прокуратурі РФ звільнив з-під варти Магомеда Демельханова, також обвинуваченого у вбивстві Анни Політковської.

"Запобіжний захід змінений двом обвинуваченим з дев"яти - Галкіну і Демельханову", - заявив представник Генпрокуратури В"ячеслав Смирнов, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Росії відпустили з-під варти третього підозрюваного у вбивстві Політковської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути