Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2007 13:10

У Росії у продажу з"явилися "путінські" консерви (ФОТО)

На етикетках овочевих консервів, які з"явилися у продажу в московських супермаркетах, з першого погляду можна прочитати прізвище російського президента. Насправді консерви виходять під марою "Пуин". При цьому посередині слова зображений меч, що нагадує своїми контурами букву "Т" і схожий на традиційну емблему органів держбезпеки. Назва марки розміщена на тлі двоголового орла.

Розробники консервної продукції розуміють, що ім"я президента не може використовуватися як товарний знак. Тому вони застосували хитрість - консерви називаються не "Путін", а "Пуин". Двоголовий орел на задньому плані не повністю відповідає нині прийнятому Державному Гербу Росії, а значить, за зловживання держсимволікою РФ компанію притягти знову ж таки не вдасться.


З"ясувалося, що консерви виготовляє ТОВ "Астраханський консервний комбінат". Підприємство також випускає під маркою "Пуин" кабачки, баклажани, перець, аджику і квасолю. В майбутньому комбінат планує випускати під знайомою маркою також рибну продукцію. Президент компанії Сергій Соколов стверджує, що продажі продукції ростуть на 20-25%, що дозволить Астраханському консервному комбінату цього року втричі збільшити об"єми виробництва "пропрезидентських" консервів, повідомляє NEWSru.



Зараз ви читаєте новину «У Росії у продажу з"явилися "путінські" консерви (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути