середа, 11 липня 2007 10:09

У Росії судять дев"ятикласницю, яка замовила вбивство своїх батьків

Алтайський крайовий суд РФ приступив до розгляду справи 15-річної школярки з Барнаула, яка, за версією слідства, замовила вбивство своїх батьків.

У справі як обвинувачені фігурують чотири підлітки, які стали "кілерами". Оскільки всі обвинувачені - неповнолітні, засідання проходитимуть в закритому режимі.

За версією слідства, 15-річна учениця 9 класу середньої школи була незадоволена суворим контролем з боку батьків за її особистим життям. І тоді дівчинка, щоб забезпечити собі свободу, вирішила усунути батька і матір фізично.

Через свою подругу школярка познайомилася з двома підлітками, які за 15 тисяч рублів погодилися убити її батьків. 25 січня 2007 року "кілери", узявши у дівчини ключі від квартири і озброївшись ножами, стали чекати повернення її батьків.

Першою додому повернулася господарка квартири, її кілери вбили. Увечері тіло жінки виявив чоловік, що повернувся з роботи, який залишився живий тільки тому, що затримався на роботі. На тілі експерти виявили 31 ножове поранення.

Двом підліткам, привернутим замовницею на роль виконавців вбивства, пред"явлено звинувачення в підготовці до вбивства двох осіб, групою осіб за попередньою змовою, по найму і умисне спричинення смерті людині групою осіб за попередньою змовою, по найму.

Замовниця вбивства обвинувачується в підбурюванні до скоєння вказаних злочинів і посібництві в їх здійсненні. Її 16-річна подруга, яка підшукала виконавців вбивства і що організувала з ними ряд зустрічей, також притягнена до кримінальної відповідальності як підсобниця.

Передбачене Кримінальним кодексом покарання - позбавлення волі на термін від 8 до 20 років, або довічне, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Росії судять дев"ятикласницю, яка замовила вбивство своїх батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути