пʼятниця, 12 серпня 2011 18:32

У Росії створять "церкву бога єдиного - Путіна"

У Росії створять "церкву бога єдиного - Путіна"

У Росії хочуть створити "церкву бога єдиного - Путіна", щоб прем'єр "став духовним батьком нової релігії бога єдиного".

Після спільного праймеріз партій "Єдиної Росії" та Загальноросійського народного фронту (ЗНФ) виникла ідея створити "Церкву бога єдиного - Путіна".

"Спочатку все було як у дорослих, - агітатори, листівки, буклети, заклики, портрети, гасла. Вибрали прохідну частину партсписку. Переважна більшість співала дифірамби Фронту і Володимиру Путіну, виголошувалися промови приємні", - пише "Деловой Петербург".

"Потім, як завжди в ейфорії любові до мудрих керівників, дійшло до апофеозу - зі смиренного раба божого Володимира Путіна запропонували не тільки створити кумира, але і зробити з нього живу ікону, створивши "Церкву бога єдиного - Путіна", - пише видання.

Бажання побачити живого Господа у плоті прем'єра озвучив кандидат Володимир Косолапов, висунутий некомерційною правозахисною організацією "Регіональні організатори соціальної справедливості".

Косолапов заявив, що в Росії необхідно створити "Церкву Путіна - бога єдиного".

"Путін має стати духовним батьком нової релігії бога єдиного! Потрібно побудувати храми для всіх людей, де чистити пір'ячко губернаторам і прокурорам", - заявив Косолапов і додав, що "вже почав збирати гроші на храм Путіна - бога єдиного".

Нагадаємо, що виступаючи на чеченському телебаченні, перший заступник керівника адміністрації президента Владислав Сурков заявив, що Володимир Путін "був посланий Росії долею і Господом".

Зараз ви читаєте новину «У Росії створять "церкву бога єдиного - Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути