Ексклюзиви
четвер, 28 липня 2011 09:52

Вітренко безкоштовно агітуватиме за Путіна

Вітренко безкоштовно агітуватиме за Путіна

Лідер ПСПУ Наталія Вітренко зробить все можливе, щоб переконати громадян Росії, які проживають в Україну, підтримати на виборах партію Єдина Росія і Володимира Путіна. Про це пише "Комерсант - Україна" у статті "Наталя Вітренко вийшла на фронт".

26 липня ПСПУ заявила про приєднання до Загальноросійському народному фронту, очолюваному прем'єр-міністром Росії Путіним.

У партії впевнені, що тим самим вони дбають про інтереси України, існування якої, на думку "вітренківців" без Росії неможливе.

За словами Вітренко, ПСПУ буде проводити агітаційну кампанію на підтримку Путіна, причому на безоплатній основі.

"Ми ніколи нікому не продавалися, - наполягає Вітренко. - Коли ми підтримували Януковича, самовіддано йшли за нього на барикади, ми не отримали жодної копійки від нього і цієї поганої Партії регіонів. Ми не продаємося, ми захищаємо Україну".

Коментуючи рішення президії про приєднання до фронту Путіна Вітренко, зокрема заявила: "Я сподіваюся, що величезний потенціал Прогресивної соціалістичної партії України буде затребуваний в Загальноросійському народному фронті (політичний проект Володимира Путіна - ред.)".

Нагадаємо, вибори президента Росії відбудуться 4 березня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко безкоштовно агітуватиме за Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути