субота, 24 січня 2009 18:18

У Росії - 6 мільйонів безробітних

У Росії - 6 мільйонів безробітних
Глава Федеральної служби з праці та зайнятості (Роструд) Юрій Герций повідомив, що фактична кількість безробітних в Росії складає близько шести мільйонів людей. Герций відзначив, що чекає подальшого зростання безробіття в "економічно розвинених регіонах, де була високорозвинена виробнича сфера", повідомляє агентство "Інтерфакс".

За словами глави Роструда, найгірше йдуть справи із зайнятістю в таких регіонах, як Красноярський край, Вологодська, Ніжегородська та Тверська області, а також на Далекому Сході. Герций відзначив низьких рівень безробіття в Москві та Санкт-Петербурзі, додавши, що заходи, що приймаються владою обох міст, дозволять зберегти стабільність на ринку праці.

Керівник Федеральної служби з праці та зайнятості також заявив, що не слід чекати зростання безробіття у деяких регіонах Південного федерального округу, зокрема, в Дагестані, Кабардино-Балкарії та Інгушетії. "Там рівень безробіття залишиться на тому рівні, на якому він є. Там нічого скорочувати", - пояснив Герций.

Зараз ви читаєте новину «У Росії - 6 мільйонів безробітних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути