четвер, 06 травня 2010 19:36

У російського олігарха конфіскували рекордну суму грошей

У російського олігарха конфіскували рекордну суму грошей

Прокуратура Шотландії конфіскувала у російського бізнесмена Анатолія Казачкова рекордну суму грошей - 10 мільйонів доларів.

За даними британських правоохоронних служб, московський бізнесмен був замішаний у механізмі з відмивання грошей. Крім цього, в результаті слідства, яке тривало три роки, стала відома причетність Казачкова до злочинів, пов'язаних з підробкою документів і крадіжкою посвідчень.

Казачкова засікли в 2004 році на операції, під час якої він намагався нелегально перевести 10 млн доларів з банку в Угорщині в Королівський Банк Шотландії. Саме ця сума і була конфіскована.

"Анатолій Казачков та інші підозрювані надали аудиторський звіт, однак він викликав підозри, оскільки в ньому виявили зв'язок з збанкрутілим російським банком, який підозрювався у відмиванні грошей", - передає повідомлення шотландської прокуратури видання Guardian.

GZT

Зараз ви читаєте новину «У російського олігарха конфіскували рекордну суму грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути