вівторок, 15 листопада 2011 13:02

У Ризі шопінг охороняє скульптура ангела-охоронця

У Ризі біля торгового центру Spice було відкрито унікальний об'єкт скульптури - найбільший у світі ангел шопінгу, висота якого становить 6 метрів.

У скульптурний ансамбль також включені ще три ангели - ангел любові, ангел мудрості та грошовий ангел. Автор скульптурної композиції - всесвітньо відомий німецький провокаційний скульптор Норбер Фолбергер.

Новий скульптурний ансамбль задуманий як художній об'єкт, що буде цікавий для огляду відвідувачам торгового центру, а також гостям Риги. Скульптури будуть доступні для огляду до кінця лютого 2012 року, повідомляє "Благовест-інфо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шопінг продовжує життя чоловікам

"Скульптури цих ангелів є символами сучасності, тому я надав їм сучасного вигляду. Це не церковні, не цвинтарні образи. Уявлення більшості людей про ангелів пов'язані з милими фігурками з крилами, виконаними в стилі бароко, яких усі звикли бачити на фасадах будівель і в храмах. Мої ангели - це вже щось інше. Це супутники цінностей, про які зараз найчастіше говорять і сперечаються. У той же час ангели, як і раніше залишаються покровителями людей і володіють магічними можливостями - саме з цих міркувань я створював свою композицію ", - заявив Фолбергер.

Зараз ви читаєте новину «У Ризі шопінг охороняє скульптура ангела-охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути