четвер, 22 листопада 2007 10:15

У Парижі відбулися переговори між транспортниками і владою

На переговорах, які  тривали всю минулу ніч у Парижі,  між профспілками транспортників, представниками держави і управління транспорту країни досягнутий деякий прогрес. На думку всіх учасників переговорів, діалог пройшов у позитивному ключі і вже приніс перші результати.

Це була перша зустріч сторін за вісім днів страйку, що охопив всю залізничну мережу країни і державні системи транспорту Парижа. Переговори між трьома сторонами пройшли в паризькій штаб-квартирі Національного управління залізниць /СНСФ/, приміщення якої було оточене силами поліції. Навколо будівлі розвернули свої пікети близько трьох сотень страйкуючих транспортників.

Після закінчення зустрічі представник профспілок Дідьє Ле Рест заявив, що страйк поки триватиме, проте найближчим часом працівники транспорту проголосують "за" або "проти" його припинення. За словами профспілкового лідера, питання буде вирішене більшістю голосів, повідомляє  ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «У Парижі відбулися переговори між транспортниками і владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути