четвер, 15 жовтня 2009 11:04

У Пакистані здійснили подвійний теракт: 17 загиблих

У Пакистані здійснили подвійний теракт: 17 загиблих

Терористи атакували будівлю федеральних правоохоронних органів і дві академії в Лахорі (Пакистан). Жертвами стали двоє нападників, четверо державних службовців і випадковий громадянин, який перебував у будівлі. Інформації про жертв у двох інших терактах немає.

Місцеві телекомпанії повідомили, що у федеральній будівлі утримують заручників, проте це не було підтверджено.

Незадовго до терактів у Лахорі, жертвами терориста на авто, який підірвав бомбу біля відділку поліції у Кохаті, стали десятеро людей.

"Серед жертв є діти", - повідомив представник поліції.

Теракт в Лахорі стався в будівлі федеральної служби розслідувань - правоохоронний орган, який займається всім, починаючи від імміграції до тероризму.

"На нас напали, - сказав Мохамед Ріаз, працівник федеральної служби розслідувань, який перебував у будівлі - бачу двох поранених, але я не знаю хто вони."

Атака на будівлю федерального органу відбулася за тією ж схемою, що і на штаб-квартиру минулого тижня, в якій загинуло 23 людини. Тоді відповідальність за теракт на себе взяв Талібан. Бойовики також взяли на себе відповідальність за теракти які відбулися останніми днями.

Пакистанська армія надіслала дві дивізії військових і оточили район. Побоюючись повторних терактів, з Південного Вазірістану до Танку і Дер Ізмаїл Кану з серпня переїхали 200 тисяч мешканців.

Fox News

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані здійснили подвійний теракт: 17 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути