пʼятниця, 08 лютого 2008 11:05

У Новій Зеландії іммігрантка намагалася викрасти літак (ФОТО)

Пасажири і пілоти одного з близькомагістральних літаків авіакомпанії AirNew Zealand 7 лютого зуміли запобігти спробі викрадення літака.

Люди скрутили 33-річну іммігрантку з Сомалі, яка на 20-ій хвилині польоту накинулася з ножем на пілотів і ранила їх обох. При цьому вона кричала, що в салоні заховані вибухові пристрої.

Поранення льотчиків виявилися безпечними: через 26 хвилин після передачі сигналу лиха вони зуміли приземлити літак в аеропорту міста Крістчерч.

Пілоти, а також ще двоє пасажирів, які брали участь в нейтралізації жінки, було доставлено в місцеву лікарню з порізами. Їх життям нічого не загрожує.

Саму порушницю порядку відправили до поліцейської дільниці, де слідчі намагаються з"ясувати мотиви її поведінки на борту лайнера.

У 19-місцевих літаках Jetstream, які Air NewZealand експлуатує на внутрішніх рейсах, пасажирський салон відгороджений від кабіни пілотів лише завісою, повідомляє Lenta.ru.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Новій Зеландії іммігрантка намагалася викрасти літак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути