Ексклюзиви
понеділок, 13 грудня 2010 17:31

У Москві закрили площу, а мусульмани готують криваву "відповідь" у метро

У Москві закрили площу, а мусульмани готують криваву "відповідь" у метро

Співробітники міліції просять москвичів і гостей столиці залишити Манежну площу і заявляють, що вона закрита.

Міліціонери по гучномовцю оголосили, що площа закривається з технічних причин. Люди спустилися в метро на станції "Мисливський ряд", а також йдуть у бік станції "Площа революції".

На площі знаходилося близько тисячі чоловік, більшість з яких залишили раніше закритий торговий центр "Охотний ряд". Близько півгодини тому адміністрація центру по гучному зв'язку повідомила про дострокове закриття магазинів і попросила відвідувачів залишити центр з технічних причин. В даний час на Манежну площа стягнуті бійці ОМОНу через можливу сутичку.

Раніше джерело в правоохоронних органах столиці повідомило, що в міліцію надійшла оперативна інформація, що "в 18.00 група молоді - уболівальники одного з футбольних клубів - мають намір зустрітися з вихідцями з Кавказу для з'ясування стосунків".

Тим часом в Інтернеті блискавично поширюється заклик невідомого мусульманського співтовариства "різати свиноїдів" сьогодні в метро. Це так звана "ответка" націоналістам за нацистські акції в неділю:

"Метро - дуже зручне місце для розборок і щоб загасити декількох свиней. Дуже багато шляхів відходу і плюс легко в натовпі змішатися.

Саме зараз легко виявити і порізати агресивного свиноїда, тому що якщо не ви їх, то вони вас.

І все що треба, це спуститися в метро, маючи з собою залізний аргумент!

Всі поважають себе мусульмани збираємося в *** на станції метро ***, з собою мати ножі, травматики, викрутки - чим можна завдати шкоди! Ділимося на загони по 10-15 осіб наносимо різкі атаки на групи свиноїдів, наносимо якомога більше ударів - бити швидко і жорстко через 2 хвилини так само швидко відступаємо, і шукаємо нові цілі, Аллах з нами! Аллаху акбар!

Кілька тисяч молодих людей зібралися 11 грудня на Манежній площі в Москві на несанкціонований мітинг, щоб вшанувати пам'ять загиблого в бійці 6 грудня фаната ФК "Спартак" Єгора Свиридова. У ході акції почалися заворушення - юрба прорвала кордон міліції, було побито кількох вихідців з Кавказу. Як вважають в правоохоронних органах, заворушення спровокували націоналісти, вийшли на несанкціоновану акцію разом з футбольними вболівальниками. У результаті заворушень, за даними влади Москви, постраждали 32 людини, семеро залишаються в лікарнях.

За матеріалами РІА Новости, Обозреватель

Зараз ви читаєте новину «У Москві закрили площу, а мусульмани готують криваву "відповідь" у метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

181

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути