понеділок, 13 грудня 2010 12:18

У Москві ріжуть, відстрілюють і б'ють неросійських громадян

У Москві ріжуть, відстрілюють і б'ють неросійських громадян

У неділю, 12 грудня, ввечері, в Південному адміністративному окрузі Москви 15 молодих людей, серед яких була одна дівчина, побили і зарізали уродженця Киргизії, мешканця міста Ош, Алішера Шамшиєва, 1973 року народження.

Група зловмисників без будь-яких видимих причин накинулася на перехожого чоловіка азіатської зовнішності. Його били руками і ногами, а потім один із нападників завдав жертві удару ножем в селезінку, в результаті якого і настала смерть.

У ніч на понеділок, 13 грудня, на сході Москви троє невідомих обстріляли з травматичної зброї громадянина Азербайджану. Близько 4 години ранку троє невідомих увійшли в цілодобовий магазин і вступили в перестрілку з 28-річним продавцем. Після цього один із зловмисників дістав травматичний пістолет і сім разів вистрілив у продавця. Чоловік госпіталізований з множинними вогнепальними ранами грудної клітки та правого плеча.

Рано вранці, в понеділок, у вестибюлі станції метро "Авіамоторна" був виявлений жорстоко побитий 26-річний житель Саратова - ймовірно, уродженець однієї з республік Кавказу. Чоловік госпіталізований з відкритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа та забоєм головного мозку. Лікарі оцінюють його стан як украй важкий.

У суботу, 11 грудня, на Манежній площі Москви, за оцінкою правоохоронних органів, зібралося близько 5 тисяч молодих людей, які представляють різні співтовариства - від футбольних фанатів до прихильників націоналістичних організацій. Уболівальники футбольного клубу вийшли на площу через інцидент, який стався 6 грудня на Кронштадтському бульварі, де в бійці був застрелений уболівальник "Спартака" Єгор Свиридов.

За матеріалами Newsru.com

Зараз ви читаєте новину «У Москві ріжуть, відстрілюють і б'ють неросійських громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути