Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 15:43

У Москві Путіна перетворили на "агента 007"

Творці однієї з квестових ігор використали російського прем'єра Володимира Путіна як персонажа.

"Це секретний державний проект, замаскований під всеросійську квест-гру. Відбирає найталановитіших і найперспективніших бійців для захисту та охорони "Проекту Ікс", - повідомляє сайт гри.

За сюжетом, після реєстрації на сайті, гравцям передзвонює "сам прем'єр": автовідповідач із записом голосу, схожого на голос Путіна, розповідає про секретні завдання.

"Згадування прем'єра - це просто рекламний і сюжетний хід, всі дії проекту відбуваються нині в Росії. І на самому проекті, на головній сторінці йде вже ролик, в якому ти забиваєш свій номер телефону та ім'я - своє чи друга, і там за сюжетом тобі дзвонить прем'єр ", - розповів Андрій Стариковський, представник компанії Night street, що відповідає за рекламу гри.

Інтернетом рекламщики не обмежилися. Великі плакати, на яких Путін зображений в образі "агента 007" Джеймса Бонда, розклеєні на декількох московських сіті-лайтах. Рекламні постери оформлені в стилі кінострічки "Казино Рояль" з Деніелом Крейгом у головній ролі.

Також на плакатах є напис "ВВ прикроет".

Зараз ви читаєте новину «У Москві Путіна перетворили на "агента 007"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути