середа, 25 листопада 2009 19:57

У Путіна пропала тигриця

У Путіна пропала тигриця

Знаменита тигриця Володимира Путина пропала. Такий висновок можна зробити, якщо подивитися на карту пересувань тварини, розміщену на офіційному сайті російського прем"єра. Остання мітка там датована 17 вересня. Що могло трапитись з хижачкою, залишається тільки здогадуватися.

Розділ сайту Путіна, в якому можна спостерігати за пересуваннями звіра, з"явився на початку цього року. GPS-ошийник вдягнув на королеву тайги сам глава уряду влітку 2008 р. під час його візиту в Уссурійський заповідник. Причому без НП тоді не обійшлося.

Путін відвідав заповідник далекосхідного відділення РАН 31 серпня. Там він ознайомився з програмою з вивчення та порятунку уссурійських тигрів. Учені Інституту проблем екології та еволюції ім. Сєвєрцова показали главі уряду спеціальні пристрої, що дозволяють відстежувати шляхи міграції цих тварин і вивчати їхній фізичний стан.

Потім прем"єр-міністр відправився до тайги - до місця, де знаходилась п"ятирічна тигриця, яка потрапив в пастку. Журналісти, які чекали на прибуття прем"єра і знаходились неподалік від хижачки, ледь не стали об"єктами нападу. Тигриця звільнилася з петлі, проте була вчасно знерухомлена. Путін вистрілив в неї з пристрою для дистанційного знерухомлення тварин і потрапив тварині в лопатку, повідомляє Утро.Ru.

Зараз ви читаєте новину «У Путіна пропала тигриця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути