Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2010 19:51

У міліції є три версії трагедії у Марганці

У міліції є три версії трагедії у Марганці
Слідство Міністерства внутрішніх справ розглядає 3 версії зіткнення автобуса з локомотивом у Дніпропетровській області, яке призвело до людських жертв.

Про це сказав заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник.

"Версій відпрацьовують три. Перша - що з провини водія (автобуса), і вона містить 2 підверсії, і третя версія - це те, що дії машиніста локомотива могли призвести до аварії або що він їхав туди з якимись порушеннями", - сказав Фаринник.

Він додав, що підверсіями є те, що дії загиблого водія автобуса (навмисні або ненавмисні) призвели до самої ДТП.

"Тобто він діяв навмисне або він діяв незумисне, або взагалі, через раптове захворювання, наприклад інфаркт або з інших причин, пов'язаних зі здоров'ям", - зазначив заступник міністра.

Він також не виключив, що й машиніст локомотива, і загиблий водій автобуса виявляться винними в ДТП.

З його слів, у справі допитують усіх тих, хто знав водія автобуса, - рідних, близьких, знайомих по роботі.

"Вимагаємо всі характеристики, починаючи зі школи і з усіх тих місць, де він працював. Вимагаємо медичні документи з усіх місць, де він стояв на обліку. У цьому разі буде ще призначена психологічна експертиза", - додав Фаринник. Він підкреслив, що попередня причина ДТП - незрозумілі дії водія автобуса.

Нагадаємо, органи міліції порушили кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель людей через зіткнення автобуса з локомотивом у Дніпропетровській області.

45 осіб загинули і 8 госпіталізовані внаслідок зіткнення маршрутного пасажирського автобуса "Еталон" з локомотивом, яке сталося вранці 12 жовтня біля Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області. Серед загиблих - три дитини 7, 13 і 15 років.

Зіткнення маневрового локомотива з автобусом сталося о 9:25 на нерегульованому залізничному переїзді перегону "Марганець - Нікополь" (116 км залізниці "Кривий Ріг - Запоріжжя"). В автобусі їхали 52 пасажири. Водій автобуса загинув.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У міліції є три версії трагедії у Марганці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути