середа, 10 березня 2010 12:57

У Миколаєві і Львові люди спали у авто, бо боялись землетрусу

У Миколаєві і Львові люди спали у авто, бо боялись землетрусу

Через чутки про майбутній землетрус деякі жителі Миколаєва і Львова провели всю ніч на вулиці.

Зокрема, весь день 9 березня жителі Миколаєва передавали один одному чутки про майбутній землетрус. Нібито, землетрус повинен був початися о 21.00 (за іншими відомостями - о 22.00) і сила його складе не менше 6-8 балів і т. д.

Ближче до ночі чутки почали діяти: деякі, найбільш вразливі громадяни цілими сім"ями вийшли із своїх квартир у багатоповерхівках і, прихопивши документи та цінні речі, вважали за краще провести ніч у власних автомобілях. Інформація про такі випадки надійшла зі всіх районів міста.

В той же час, у Львові жителі однієї з багатоповерхівок на вулиці Симона Петлюри також провели всю ніч на вулиці. Паніку львів"ян, як і у випадку з Миколаєвом, спричинило повідомлення про землетрус. Про можливий нічний землетрус повідомили одному із жителів родичі з Ізраїлю. Новина швидко розповсюдилася серед сусідів, спричинивши паніку. Захопивши найнеобхідніші речі, жителі будинку почали вибігати на двір, щоб там перечекати загрозу.

Нічний холод трохи остудив жителів. Після того, як очікуваного землетрусу не сталося, люди заспокоїлися і почали повертатися до будинків.

Нагадаємо, 5 березня румунський інститут фізики землі повідомив про активність ділянки в Карпатах на кордоні з Україною. Учені вважають, що це може призвести до землетрусу силою 8-9 балів за шкалою Ріхтера.

За матеріалами: "Новости N", ЗІК.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві і Львові люди спали у авто, бо боялись землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути