четвер, 25 лютого 2010 10:30

У Медведєва та Путіна одна група крові

У Медведєва та Путіна одна група крові

Президент РФ Дмитро Медведєв висловив упевненість, що він і прем"єр Володимир Путін разом обговорять своє політичне майбутнє в контексті розвитку країни і виборів президента Росії, запланованих на 2012 рік.

"Що стосується політичного майбутнього, то його ніхто не знає. Але, звичайно, ми відповідальні люди, ми обов"язково з ним (Путіним - ред.) обговорюватимемо політичне майбутнє нашої країни і наше місце в цьому політичному майбутньому", - сказав Медведєв в інтерв"ю французькому журналу "Парі Матч", текст якого розміщений на сайті Кремля.

Так Медведєв відповів на питання про свої відносини з Путіним і як нинішній глава держави уявляє собі свою подальшу долю у зв"язку з виборами президента в 2012 році.

"У будь-якому випадку поки у нас (з Путіним - ред.) цілком працездатний такий союз, який, на мій погляд, приносить певну користь нашій країні", - підкреслив Медведєв.

Він додав, що "взагалі дуже добре, коли у президента і прем"єра хороші відносини. Гірше, коли вони якісь інші".

Відповідаючи на питання з приводу висловлювань Путіна про те, що він і Медведєв - люди однієї крові, президент зі сміхом відмітив: "Щодо групи крові, я думаю, що Володимир Путін був правий, у нас дійсно з ним одна група крові, ми нещодавно це з"ясували, в медичному сенсі цього слова".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Медведєва та Путіна одна група крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути