вівторок, 25 жовтня 2011 17:23

У Львові студенти звернулись до совісті Януковича

25 жовтня о тринадцятій годині у центрі Львова навпроти університету імені Франка студенти організували флеш-моб під назвою "Я проти". Акцію провели у рамках всеукраїнської кампанії "Я проти Януковича".

Молодь під пісню Скрябіна "Маршрутка" зображала набитий студентами автобус, який на трасі зустрівся з кортежем Януковича.

Усі пасажири громадського транспорту по черзі вийшли та повідомили президенту свої проблеми. Після цього студенти сіли на землю та під гітару заспівали сумну пісню про важке життя простих студентів.

- Сьогодні ми апелювали до совісті президента, - розповів Роман Грибовський, 22 роки, голова громадської організації "Молодь за зміни", яка організувала флеш-моб. – Оскільки наш президент є одним із найдорожчих у світі після Барака Обами і Дмитра Медведєва. Один день його утримання обходиться українцям в 230 тисяч доларів з бюджету. А студент має стипендію 600 гривень - це виходить 20 гривень на день. А молодий науковець отримує 1500 гривень на місяць. І апетити його лише зростають. Тому сьогодні ми можемо сподіватися на його совість.

Роман повідомив, що сьогодні Президентові відправили листа від імені студентів з вимогами про покращення життя. Проте пояснити, що мається на увазі під словосполученням "зміни на краще" хлопець так і не зміг.

Подібні акції планують провести по території усієї країни протягом цього тижня.


Зараз ви читаєте новину «У Львові студенти звернулись до совісті Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути