четвер, 29 квітня 2010 12:25

У Луганську вже розвісили білборди зі Сталіним (ФОТО)

У Луганську до дня Перемоги з"явилися білборди з Йосипом Сталіним, Шарлем Де Голлем та лідерами антигітлерівської коаліції.

За словами нардепа від КПУ, глави Луганського обкому КПУ Спірідона Кілінкарова, дані плакати були вивішені в Луганську вчора за ініціативою ветеранських організацій та луганських комуністів.

На плакаті із зображенням Сталіна написано "Народ-Сталин-Победа!", а також розміщені портрети радянських генералів; на плакаті з Шарлем Де Голлем написана цитата французького лідера, присвячена ролі Сталіна в перемозі над фашизмом; на плакаті з фотографією лідерів антигітлерівської коаліції (Черчилль, Рузвельт, Сталін) написано "Смогли они, сможем мы. Победа будет за нами!".

"Ми хочемо відновити правду історії. В історії нашої країни були різні етапи, але виключати з пам"яті народу роль Сталіна у Великій Перемозі просто несправедливо. Про його роль висловлювалися Черчилль і Де Голль, а зараз сучасні кон"юктурники намагаються все це перекреслити. Дані плакати були зроблені нами, у тому числі й на вимогу ветеранських організацій. Ветерани досі приходять на мітинги з портретами Сталіна, люди, які безпосередньо брали участь у Великій Вітчизняній війні, знають краще про роль Сталіна в історії, ніж ті, хто сьогодні намагаються переписати підручники", - підкреслив Спірідон Кілінкаров.

Нагадаємо, що раніше луганські комуністи напередодні 22 квітня розмістили білборди із зображенням Леніна, який питав: "Ну, как Вам живется при капитализме".

proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Луганську вже розвісили білборди зі Сталіним (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути