вівторок, 20 квітня 2010 12:07

Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб

Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб

Запорізькі комуністи, які планують відкрити в місті на День Перемоги пам"ятник Сталіну, застерігають націоналістів від спроб осквернити їх творіння.

Про це заявив лідер запорізьких комуністів, народний депутат Олексій Бабурін, передає "Репортер Запорожья" з посиланням на місцевий обком КПУ.

"З урахуванням істерики, яка сталася з націоналістами з приводу установки пам"ятника Й.В Сталіну в Запоріжжі, ми приділяємо пильну увагу питанням охорони пам"ятника і безпеки ветеранів під час його відкриття" - відзначив Бабурін.

"Одразу застерігаю, ті гарячі голови, у яких свербітимуть руки, що ми їх швидко остудимо, і всі, хто посягне на пам"ятник Й.В. Сталіну, отримають по заслугах. Охороною пам"ятника займатимуться не дилетанти, а професіонали. Нам зголосилися допомагати ветерани спецслужб і правоохоронних органів", - заявив Бабурін.

За його словами, озброєна охорона вже приступила до своєї роботи і на даний момент виконує свої функції в Києві, де завершується виготовлення пам"ятника.

"Виходячи з того, що виготовлення пам"ятника сплачене з рахунку обласного комітету КПУ, витікає, що він знаходитиметься на балансі обкому партії і буде нашою власністю. Будь-яке посягання на пам"ятник зупинятиметься, виходячи із законів України про захист власності і майна" - заявив Бабурін.

Зараз ви читаєте новину «Пам"ятник Сталіну охоронятимуть ветерани спецслужб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути