четвер, 18 лютого 2016 11:44

У Лос-Анджелесі фільм про пастора з Маріуполя отримав відзнаку

У Лос-Анджелесі фільм про пастора з Маріуполя отримав відзнаку

Фільм "Crocodile Gennadiy" про Геннадія Мохненка, пастора дитячого реабілітаційного центру для безпритульних "Республіка Пілігрим", отримав престижну відзнаку у США.

Про це повідомляє прес-служба "Республіки Пілігрим".

"Crocodile Gennadiy" визнаний найкращим документальним фільмом в Лос-Анджелесі. Місяць тому, авторитетна міжнародна організація, Social Impact Media Awards SIMA відібрала цю картину серед 255-ти претендентів з 93 країн світу, як одного з небагатьох фіналістів. Тепер, рішенням авторитетного журі, фільм визнаний найкращим документальним проектом і отримав додаткові нагороди за найкращу режисерську і стилістичну роботу.

Автор стрічки - американський режисер Стів Гувер.

SIMA - це команда, яка працює в 142 країнах, що сприяє поширенню надихаючих кінопроектів, які формують соціальну активність, співчуття і сприяють трансформації суспільства. Іншими словами - "Almost Holy" - "Crocodile Gennadiy" - очолив список найвпливовіших документальних кінокартин з усього світу.

Світова прем'єра фільму про пастора з Маріуполя, батька 32 прийомних дітей, відбулася на американському фестивалі в Нью-Йорку.

Нагадаємо, телевізійно-продюсерська компанія Endemol з Нідерландів планує зняти багатосерійний фільм про "корупційні зв'язки Єврокомісії та українців".

Зараз ви читаєте новину «У Лос-Анджелесі фільм про пастора з Маріуполя отримав відзнаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути