середа, 05 жовтня 2011 15:59

У копії машини Ford Mustang колеса, мотор і кермо зроблені з паперу
6

Фото: Фото: kulturologia.ru

Художник Джонатан Бренд створив з паперу точну повнорозмірну копію автомобіля Ford Mustang 1969-го року випуску.

Робота Джонатана Бренда нагадує Ford Mustang не тільки зовні, але й внутрішньо. Адже в ньому є і колеса, і мотор, і панель приладів, і багато всього іншого, що є в справжньому автомобілі. Кожна деталь реального авто отримала свій паперовий аналог.

Цей свій незвичайний проект Бренд назвав "One piece at a time" ("Одна деталь за один раз"), що повертає нас до однойменної пісні Джонні Кеша, в якій розповідається про робітника з автозаводу Cadillac, який щодня краде з виробництва по одній деталі, сподіваючись у майбутньому будинку зібрати собі власний автомобіль.

Для початку Джонатан створив загальну модель машини за допомогою комп'ютера, потім написав спеціальний алгоритм щодо створення паперової "викрійки" окремих деталей, а вже потім почав роздруковувати цю "викрійку", клеїти шматочки автомобіля та з'єднувати їх між собою.

За заявою самого Джонатана Бренда, він, таким чином, створив найскладнішу і наймасштабнішу головоломку в світі, яку сам же й повинен скласти.

Паперовий Ford Mustang від Джонатана Бренда буде виставлений на протязі всього жовтня в галереї Hosfelt Gallery на Манхеттені в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «У копії машини Ford Mustang колеса, мотор і кермо зроблені з паперу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути