вівторок, 04 жовтня 2011 09:43

Російський байкер створив мотоцикл з барабанною установкою

У Росії з'явились власні Бременські музики, повідомляє The Daily Mail.

На викладеному в Youtube відео під назвою "Бременские музыканты. Наши дни" можна побачити, як група переробила мотоцикл, додавши на нього барабани й гітари.

Ролик, що з'явився в мережі 2 жовтня, на якому можна побачити виступ "бременських музикантів", вже переглянули понад 200 тис користувачів.

Тріо грало власну музику під час їзди по дорозі. Водій віз двох музикантів, а барабанщик і гітарист позаду співали пісні.

Мотоцикл з барабанною установкою побудував московський байкер Олександр Ішутін. Музикант, бізнесмен і просто захоплена людина, він вважає, що в Москві все менше залишається чогось незвичайного, можна прочитати на Youtube.

Олександр згадує, як в 90-і роки на Оглядовий майданчик, де традиційно збираються всі столичні байкери, приїжджали дійсно незвичайні апарати. Зараз, на його думку, основна тенденція - піти в мотосалон, купити великий мотоцикл і нічого в ньому не переробляти.

Зараз ви читаєте новину «Російський байкер створив мотоцикл з барабанною установкою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути