Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2023 06:00

У кого цього дня відкриються суперздібності – гороскоп на 15 лютого

У кого цього дня відкриються суперздібності – гороскоп на 15 лютого
Відвідайте місце сили та натхнення. Для когось – це храм, батьківський дім чи місце, де зустріли кохану половинку. Фото: pixabay.com

15 лютого не забувайте у транспорті документи і смартфони. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе, що знайдете цього дня, не буде випадковим, - говорить астрологиня. – Дивіться під ноги. Просто на вулиці вам траплятимуться цінні знахідки. У Раків, Левів і Стрільців цього дня відкриються суперздібності. Ви бачитимете, що і кого чекає у найближчому майбутньому. Зустрічі з новими цікавими людьми надихатимуть. Стрітення проведіть у колі найрідніших людей. Відвідайте місце сили та натхнення. Для когось – це храм, батьківський дім чи місце, де зустріли кохану половинку. Намагайтеся стримувати свою гарячковість. Жваві суперечки несподівано можуть перетворитися на конфлікт. Пильнуйте за кермом. Не перевищуйте швидкості. Залишайтеся тверезими. Не втрачайте контролю за своїми словами й діями".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Рідні нарікатимуть, що грошей обмаль. Не сваріться з ними. Краще знайдіть додаткову роботу. Сімейний бюджет наповниться. Кохані будуть задоволені.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Кохані змусять хвилюватися, бо не відповідатимуть на дзвінки. Не варто через це хвилюватися. До вечора з'ясуєте, що у них просто розрядився смартфон.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Дотримуйтеся обіцянок. Поруч з вами надійні і віддані друзі. Якщо не хочете їх втратити, не позичайте гроші.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цього дня у вас відкриються суперздібності. Снитимуться віщі сни. Сприймайте це, як підказки долі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Постійно кудись поспішатимете. Діятимете наосліп, тому ускладните життя собі та рідним. Не купуйте техніку для дому, попередньо не узгодивши це з коханими. Через це сваритиметеся.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Годі перейматися через стосунки, які зародилися напередодні. Ви варті набагато кращого партнера. Серце підкаже, кому відповісти взаємністю, а з ким час попрощатися назавжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки ніколи не матимуть проблем з грошима – фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не виставляйте на продаж гаражі та дачі. Дочекайтеся, доки ціни виростуть. Особливі зустрічі на вас чекають у дорозі. Обмінюйтеся телефонами з новими співрозмовниками.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відчуєте себе улюбленцем долі. Вдаватиметься те, що на початку зими було важко зрушити з місця. Забуватимете про свої схованки, вважатимете втраченими гроші, документи й коштовності. Зробіть перестановку у квартирі і все одразу знайдеться.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Купівлю будматеріалів відкладіть на весну. Ціни впадуть. Стосунки з коханими зайшли в глухий кут. Проведіть цей день наодинці. Обдумайте, чого хочете. Ваші бажання здійсняться.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вирушайте за обновкам. Одяг і взуття добре носитимуться. Успіх чекає на тих, хто приступає до справ на світанку. Ви встигнете більше за інших. Премію отримаєте перед вихідними.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Стережіться людей, які намагаються у всьому догодити. Вони втираються вам у довіру, аби розвідати таємниці, а згодом шантажувати. Добре цей день проведуть ті, хто у всьому покладатиметься лише на себе.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Годі жити минулим. Час рухатися вперед. Визначтеся з бажаннями. Не наполягайте на близькості. Партнери не готові до рішучих кроків. Дайте їм трохи часу для роздумів.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Довідайтеся першими, що і кого чекає усередині лютого.

Зараз ви читаєте новину «У кого цього дня відкриються суперздібності – гороскоп на 15 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути