Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2023 23:10

Що та кому принесе тиждень кохання та освідчень – гороскоп на 13-19 лютого

Що та кому принесе тиждень кохання та освідчень – гороскоп на 13-19 лютого
Це тиждень кохання та освідчень. Не проґавте свого шансу. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 13 по 19 лютого бажано перенести закордонні відрядження. Поїздка не принесе очікуваного заробітку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Виплати затримуватимуть, - говорить астрологиня. – Позбавтеся зайвого. Виставте на продаж речі, якими не користуєтеся. Надмірна довіра вкотре підведе. Не розкривайте свої таємниці новим знайомим. Вони стануть відомі загалу. Переслідуватиме відчуття, що пов'язали свою долю не з тією людиною. У середу іншими очима глянете на коханих. Лише з ними ви можете бути самі собою. Це тиждень кохання та освідчень. Не проґавте свого шансу. Овни і Козероги зустрінуть свою половинку, Раки і Діви – закохаються у друзів чи колег, тому довго приховуватимуть власні почуття. Особливо багато романтики стане у житті Терезів і Скорпіонів. Відкрийте своє серце і прислухайтеся до інтуїції. Нагадають про себе болі у попереку. Загострюється невралгія. Не займайтеся самолікуванням. Зверніться до невропатолога".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Найбільш вдалий час, аби перевчатися і змінювати професію. Частину заробітку витрачайте на курси чи репетиторство. Не варто купувати одягу, бо прогадаєте з кольором і розміром.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Усе зміниться на краще. Отримаєте роботу, про яку довго мріяли. Не варто починати новий курс навчання. Він вдаватиметься важко. Особисте життя надихатиме. Друзі поважатимуть, кохані пишатимуться. Досить лікувати мігрень знеболювальними. Зверніться до лікаря.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Тиждень спонукає багато чого переосмислити. Ранки будуть продуктивні, а вечори пристрасні та романтичні. Не варто вирушати у тривалі походи. Ноги швидко втомляться.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато чого вдаватиметься, але це не привід хвастатися. Зіпсуєте імідж і стосунки з дорогими людьми. Приборкайте цікавість до чужих романтичних справ. За кожну випущену з ваших уст плітку згодом доведеться червоніти.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Через коливання курсу валют відмовитеся від купівлі авто та нерухомості. Зачекайте. За тиждень ціни приємно порадують. Не варто пересаджувати вазони. Вони погано приймуться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Поводитиметеся надто самовпевнено. Не дивуйтеся, якщо напередодні вихідних пастимете задніх. Підзаробити вдасться в суботу. Не сваріться з коханими. Відмовтеся від аборту. Вагітність, яка настала цього тижня, позитивно вплине на організм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки успіх переслідуватиме на кожному кроці – гороскоп на вихідні

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

З вівторка варто розпочинати стосунки. Зателефонуйте коханим після побачення. Не ігноруйте їхніх повідомлень. Ці почуття матимуть успіх і скоро переростуть у серйозні стосунки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Розсилайте резюме. Найкращі пропозиції надійдуть у п'ятницю. Що ближче до весни, то більше всього вдаватиметься. Не сидіть, склавши руки. Побачення принесуть несподіваний результат. У вас закохуватимуться. Причаровуйте своєю красою.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Багато планів зірветься, бо допомоги потребують колеги та друзі. Не намагайтеся щось радикально змінити. Скоро все налагодиться, а за добро вам відплатять сторицею. Шукати нову роботу варто від понеділка.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Доведеться працювати зранку до ночі. Частину роботи беріть додому, аби не пропустити вечері з сім'єю. Бережіть майно. Не залишайте техніку, увімкнену в електромережу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цікаво тиждень проживуть ті, хто не боїться вчитися. Вам запропонують підвищення. Не бійтеся відповідальності. Зірки обіцяють вам велике майбутнє.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Притримайте заощадження до кращих часів. Робота давно не приносить ні задоволення, ні грошей. Настав час змін. Кохані запропонують жити разом. Варто прийняти цю пропозицію у середу.

Астрологиня здивувала любовним гороскопом на лютий. Кому зірки обіцяють бурхливий роман та весілля.

Зараз ви читаєте новину «Що та кому принесе тиждень кохання та освідчень – гороскоп на 13-19 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути