середа, 12 листопада 2008 12:47

У Києві збережеться тепла погода

У другій половині тижня в Україні очікується відносно тепла погода з мінімальною кількістю опадів. Невеликий дощ можливий тільки на заході країни у п"ятницю. Місцями вранці і ввечері туман. Середньодобова температура - від -2 до 5 вище нуля вночі і 5-10 тепла вдень.

У Києві завтра метеорологи обіцяють від -3 - 2 вночі, до 4-9 градусів тепла вдень, змінна хмарність, без дощу, вранці і увечері туман. У п"ятницю очікується суха погода, місцями туман. Вночі -2 - 3, вдень 4-9 градусів вище нуля. У суботу - змінна хмарність, переважно сухо. Вночі -1 - 4, денна температура - від 4 до 9 зі знаком плюс. У Київській області завтра істотних опадів не очікується, можливий туман. Температура - від -3 до 2 градусів тепла вночі, 4-9 тепла в денний час діб. Вітер південний, 5м/с.

На сході в четвер -3 - 2 вночі, вдень 4-9 тепла. Синоптики прогнозують змінну хмарність, без дощу. У п"ятницю вночі - близько -2 - 3 градусів, денна температура 5-10 вище нуля, хмарно, без опадів, можливий туман. У суботу дощу також не очікується, змінна хмарність. Температура 0-5 градусів вночі, 3-8 тепла вдень. Вітер південно-східний, 5м/с.

На заході завтра вночі -1 - 4 градуса тепла, вдень 7-12, змінна хмарність, опадів не очікується, вранці і увечері туман. У п"ятницю синоптики обіцяють дощ. Температура повітря вночі - близько 0-5 градусів, вдень 7-12 градусів зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме 0-5 градусів тепла, вдень близько 8-13 вище нуля, змінна хмарність, опадів не очікується. Вітер південний з переходом у західний,5м/с.

У південних регіонах 13 листопада синоптики прогнозують 3-8 градусів тепла вночі, 10-15 зі знаком плюс вдень. Дощів не очікується. У п"ятницю вночі - близько 3-8 градусів, денна температура 10-15 градусів тепла, змінна хмарність, без опадів. У суботу хмарно з проясненням, дощу не буде. Вночі близько 3-8 градусів, вдень 9-14 тепла. Вітер східний, 5м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -2 - 3, вдень 4-9 тепла. Без опадів, вранці і увечері туман. У п"ятницю дощу також не буде. Вночі близько -1 - 4 градусів, вдень температура складе до 4-9 градусів. У суботу синоптики чекають змінну хмарність, в основному сухо. Вночі градусники покажуть близько 0-5 градусів тепла, денна температура повітря складе до 4-9 градусів зі знаком плюс. Вітер південний, 5м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві збережеться тепла погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути