понеділок, 25 травня 2009 16:57

У Києві заарештували 17 міліціонерів

У Києві заарештували 17 міліціонерів

Затриманий за керування автомобілем у стані алкогольного сп"яніння колишній співробітник спецпідрозділу "Кобра" може бути членом міжнародного організованого угрупування, яке займається крадіжкою автотранспорту.

Про це повідомив начальник ГУ МВС України в Києві Віталія Ярема на прес-конференції в Києві в понеділок, розповідаючи про роботу Служби внутрішньої безпеки главку.

За його словами, в Києві в 2009 році було затримано 17 співробітників столичної міліції за скоєння злочинів. В даний час проводиться розслідування, матеріали передані в прокуратуру.

В.Ярема розповів про затримання колишнього співробітника спецпідрозділу "Кобра" (спецпідрозділ "Кобра" глава МВС Юрій Луценко ліквідовував) за керування автомобілем з "перебитими" номерами в стані алкогольного сп"яніння. "Він може бути членом міжнародного організованого злочинного угрупування, яке займається крадіжкою автотранспорту", - відзначив начальник київської міліції.

Також він повідомив, що недавно був затриманий співробітник кримінального розшуку за зберігання і розповсюдження наркотиків. "Жоден факт не залишиться без уваги... Ми нікого не збираємося прикривати", - завірив Ярема.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «У Києві заарештували 17 міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути