Ексклюзиви
середа, 04 лютого 2009 11:38

У Києві потеплішає до 8 градусів

У Києві потеплішає до 8 градусів

У другій половині тижня в Україні очікується подальше підвищення температури повітря, а також опади у вигляді дощу зі снігом. Місцями туман, на дорогах ожеледь. На півдні і сході держави пориви вітру до 15-20 м/с. Середньодобова температура - від -1 до 4 вище нуля вночі і 3-8 градусів вдень.

У Києві завтра -1 - 4 градуса вночі, 2-7 вдень, очікується дощ з мокрим снігом, місцями туман. Налипання мокрого снігу. У п"ятницю переважно без опадів, туман. Вночі -1 - 4, вдень 2-7 градусів тепла. У суботу також переважно сухо. Вночі -1 - 4, денна температура - від 3 до 8 градусів. У Київській області завтра очікується дощ зі снігом, місцями туман. Температура - від -1 до 4 градусів вночі, 2-7 градусів в денний час діб. Вітер південно-західний, західний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

На сході у четвер -3 - 2 вночі, вдень 1-6 градусів. Очікується дощ зі снігом. Місцями туман, налипання мокрого снігу. У п"ятницю вночі -1 - 4 градуса, денна температура 2-7 градусів. Пройде дощ зі снігом, туман. У суботу синоптики прогнозують змінну хмарність. Температура -2 - 3 градуси вночі, 3-8 градусів вдень. Вітер південно-західний, 7м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с. На дорогах ожеледь.

На заході завтра вночі 0-5 градусів, вдень 4-9 тепла, очікується дощ зі снігом, туман. У п"ятницю синоптики прогнозують змінну хмарність, місцями туман. Температура повітря вночі - близько 1-6 градусів, вдень 6-11 градусів зі знаком плюс. У суботу вночі температура повітря становитиме 2-7 градусів. Вдень близько 8-13 градусів, очікується дощ. Вітер південно-західний, західний, 7м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 5 січня синоптики прогнозують 1-6 градусів вночі, 8-13 зі знаком плюс вдень. Очікується дощова погода, місцями туман. У п"ятницю вночі - біля 1-6 градусів, денна температура 8-13 градусів тепла, опадів не очікується, туман. У суботу також переважно сухо. Вночі близько 1-6 градусів, вдень 8-13 тепла. Вітер південно-західний, західний, 7м/с. Місцями пориви до 15-20 м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі 0-5, вдень 3-8 градусів. Мокрий сніг, туман. У п"ятницю переважно без опадів. Вночі близько -1 - 4 градусів, вдень температура складе до 4-9 градусів. У суботу синоптики чекають змінну хмарність. Вночі термометри покажуть близько 1-6 градусів, денна температура повітря становитиме 3-8 градусів. Вітер південно-західний, північно-західний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

За метеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві потеплішає до 8 градусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути