четвер, 26 лютого 2009 12:56

У Києві потеплішає до 4 градусів тепла

У Києві потеплішає до 4 градусів тепла

Найближчими днями в Україні очікується невелике підвищення температури повітря, однак у всіх регіонах держави все ще утримаються морози. Також синоптики прогнозують українцям опади у вигляді снігу і мокрого снігу. Місцями на дорогах ожеледь. Середньодобова температура складе від -6 до -1 градуса вночі і -1 - 4 тепла вдень.

У Києві завтра від -5 - 0 градусів вночі до -1 - 4 тепла вдень. Пройде мокрий сніг. У суботу очікується сніг з дощем. Вночі -5 - 0, вдень -1 - 4 градуса. У неділю пройде сніг. Вночі -8/-3, денна температура повітря від -2 до 3 градусів. У Київській області завтра пройде мокрий сніг. Температура - від -5 градусів вночі до -1 - 4 вдень. Вітер західний, північно-західний, 5м/с.

На сході у п"ятницю прогнозується -9/-4 градуси вночі, -2 - 3 вдень. Опадів не очікується. У суботу вночі синоптики прогнозують -6/-1 градус, денна температура -2 - 3 градуса, пройде мокрий сніг. У неділю також пройде сніг. Вночі -8/-3 градуса, вдень -3 - 2 градуси. Вітер східний, 5м/с.

На заході завтра вночі очікується -3 - 2 градуси, вдень 1-6 градусів, можливий мокрий сніг. У суботу також мокрий сніг. Температура вночі близько -3 - 2 градусів, вдень 1-6 градусів. У неділю вночі температура повітря становитиме -5 - 0 градусів, вдень близько 1-6 градусів. Очікується невеликий сніг. Вітер північно-західний, 5м/с.

У південних регіонах 27 лютого від -5 до 0 градусів вночі, 2-7 градусів тепла вдень. Синоптики чекають на дощ зі снігом. У суботу вночі - близько -5 - 0 градусів, денна температура 2-7 тепла, пройде дощ зі снігом. У неділю очікується мокрий сніг. Вночі близько -6/-1 градуса, вдень 1-6 градусів тепла. Вітер північно-східний, північно-західний, 5м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -9/-4 градуси, вдень 0-5, пройде невеликий мокрий сніг. У суботу також мокрий сніг. Вночі -5 - 0 градусів, вдень 0-5 градусів тепла. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні сніжну погоду. Температура вночі - близько -8/-3 градусів, вдень термометри покажуть -2 - 3 градуси. Вітер південно-західний, північно-західний, 5м/с.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві потеплішає до 4 градусів тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути