Ексклюзиви
понеділок, 01 березня 2010 08:55

У Києві підірвали центр захисту прав споживачів

У Києві підірвали центр захисту прав споживачів

28 лютого в Києві сталися відразу дві великі пожежі – в супермаркеті на Виноградарі і в "Українському центрі з питань сертифікації та захисту прав споживача", повідомляє "Сегодня".

Вчора о пів на другу загорівся супермаркет в Квітневому провулку, що на Виноградарі. Густий сірий дим за лічені хвилини обкутав всю будівлю. У торговому залі на той момент було людей 15 — їх швидко евакуювали, щоправда, деяким довелося вилазити через вікна другого поверху. Деякі, скориставшись випадком, не забули прихопити з собою дорогий алкоголь.

"Пожежу ми загасили десь за півгодини, потерпілих немає. А ось назвати причини і оцінити збитки поки неможливо", — розповіла начальник прес-служби МНС Києва Наталія Бистра.

Ще одна пожежа відбулася вчора рано вранці. У будівлі ДП "Український центр з питань сертифікації та захисту прав споживача", яка розташована за адресою Терьохіна, 8-а (Оболонь), пролунав вибух.

"Вибухнуло щось в лабораторії, а після почалася пожежа на першому поверсі. На щастя, ніхто не постраждав", — розповіли в Центрі.

У МНС поки не можуть встановити причини вибуху, але на підприємстві не виключають диверсії. "Нікого в будівлі не було, що могло вибухнути? Я думаю, хтось не хотів, щоб були оприлюднені результати лабораторного дослідження їхньої продукції", — сказали у Центрі.

Зараз ви читаєте новину «У Києві підірвали центр захисту прав споживачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути