середа, 20 жовтня 2010 15:57

У Києві на Рибальському півострові розбирають "ворота Януковича"

У Києві на Рибальському півострові розбирають "ворота Януковича"

В середу вранці розпочався демонтаж "воріт Януковича" на в'їзді на новий Гаванський міст у Києві з боку вул. Електриків. Розсувні автоматичні ворота з дистанційним управлінням стояли тут з квітня.

Робітники зняли половину металевих конструкцій, що перегороджували праву половину мосту. З асфальту викорчовують опори. Дірки в дорозі закривають "латками".

"В п'ятницю відкриють рух цією стороною мосту. Треба підготувати перехрестя," - пояснює робітник з дорожньої бригади, що демонтує ворота. Працівники "Київавтодору" за два дні, що лишились до відкриття, мають розібрати ще металевий відбійник на розі Електриків та Набережно-Рибальської.

На 22 жовтня призначено відкриття транспортної розв'язки на вул. Набережно-Луговій, частиною якої є новий міст через київську гавань. Його будівництво почалось 2003 року. Від 2007 року міст працює в односторонньому режимі. Транспорт їздить ним з центру в бік Оболоні та Троєщини.

Друга половина мосту протягом п'яти останніх місяців використовувалась виключно для проїзду кортежу президента України. Автомобілістам і навіть пішоходам показуватись там заборонили. Для цього вивісили дорожні знаки і перегородили дорогу високим металевим парканом з розсувними воротами.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Рибальському півострові розбирають "ворота Януковича"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути