Ексклюзиви
вівторок, 08 червня 2010 10:18

Стогній: Кортеж Януковича майже не заважає автомобілістам

Стогній: Кортеж Януковича майже не заважає автомобілістам

Головний радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній вважає, що протягом останнього часу затори через проїзд кортежів чиновників скоротилися, повідомляє ІМК.

"Це залежить не тільки від ДАІ, а залежить ще й від служби Державної охорони, яка відповідає за безпеку високопосадовців. ДАІ те, що змогло запропонувало і я не згоден з позицією, що зараз кортежі створюють затори", - підкреслив радник МВС.

Стогній зазначив, що розроблялися заходи щодо зменшення заторів під час проїзду перших осіб держави, така проблема виникла після інавгурації Президента України.

"Скоротили час проїзду, але це з погодженням Державної служби охорони, вони не можуть зробити, щоб посадовці, які внесені в перелік, належним чином не охоронялися. Ми зробили мінімальний час для проїзду високопосадовців, далі нам не дозволяє ДСО, тому що це може бути небезпечно для проїзду. Є три всього персони, які користуються (таким проїздом), це мінімальна кількість, яка можлива і час скорочений майже на третину відносно того часу, який був за попереднім керівництвом", - додав він.

На уточнююче запитання кореспондента, яким чиновникам надане право проїзду, Стогній відповів: "Президенту, прем"єр-міністру, голові Верховної Ради".

Нагадаємо, раніше начальник Державного департаменту ДАІ МВС України Валерій Лозовий запевняв, що кількість заторів в Києві внаслідок проїзду кортежу Президента Віктора Януковича від місця проживання на роботу зменшилося.

Зараз ви читаєте новину «Стогній: Кортеж Януковича майже не заважає автомобілістам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути