пʼятниця, 16 травня 2008 17:38

У Києві на Московському мосту зіткнулось 7 автомобілів

На проспекті генерала Ватутіна при в"їзді на Московський міст близько 7 години ранку сталася аварія, в якій зіткнулось 7 автомобілів, серед них дві вантажні фури, повідомляє "Главред".

За словами співробітників ДАІ, автомобіль Peugeot, рухаючись у напрямі Московського моста, зробив маневр, його наздогнав другий легковий автомобіль. Peugeot розвернуло, і він почав "різати" всі чотири смуги руху. В результаті зіткнулось сім автомобілів: фура "Сканія", фура МАЗ, Skoda Octavia, Peugeot, Mitsubishi Lancer, Газель, ВАЗ-2106.

В результаті ДТП водіїв Mitsubishi Lancer і ВАЗ-2106 госпіталізовано. Через аварію утворився великий затор на проспекті Ватутіна і дорогах, які з ним межують. Люди змушені були йти пішки майже через весь проспект Ватутіна і Московський міст.

Нагадаємо, що в грудні близько 50 автомобілів зіткнулися в Києві на проспекті Перемоги, в районі станції метро "Нивки". Аварія розтягнулася приблизно на півкілометра в обох напрямах проспекту. Деякі машини перекинулися на бік, деякі стояли догори колесами, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Києві на Московському мосту зіткнулось 7 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути