Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2010 09:03

У Києві і Вишневому перекриють воду

У Києві і Вишневому перекриють воду

З 20.00 11 червня до 8.00 14 червня буде зменшено об'єми подачі води споживачам житлових масивів Новобіличі, Біличі, Академмістечко, Південна та Микільська Борщагівка, Теремки-1, Теремки-2, Святошин, міста Вишневого та селища Коцюбинське.

За інформацією прес-служби КМДА, у зв'язку з необхідністю тимчасового відключення водоводу діаметром 1400 мм на проспекті академіка Палладіна для підключення водопроводу діаметром 300 мм буде відключено частину водоводу.

На час тимчасового відключення АК "Київводоканал" буде забезпечена безперебійна робота насосних станцій "Святошинська", "Біличі", "Депутатська", "Микільська Борщагівка", "Крутогоріна", "Смородинська" та доставка питної води до місць недостатньої подачі води централізованим водопостачанням.

Постійний контроль якості питної води на період виконання робіт та після відновлення роботи водоводу в зазначених пунктах здійснюватиме Київська санстанція.

"Силами Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районними адміністраціям у зазначений період буде забезпечене цілодобове чергування поливальних машин у розрахунку 2 автомобілі на мікрорайон, а також організовано роботу пунктів роздачі води біля житлових будинків", йдеться а повідомленні прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «У Києві і Вишневому перекриють воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути