Ексклюзиви
вівторок, 20 квітня 2010 09:25

У Херсоні страйкують тролейбусники

У Херсоні страйкують тролейбусники

У Херсоні у зв`язку зі страйком співробітників комунального підприємства "Херсонелектротранс" сьогодні на маршрути не вийшли усі тролейбуси.

Як повідомив директор підприємства "Херсонелектротранс" Сергій Костючок, співробітники підприємства знаходяться на території тролейбусного депо і мають намір продовжувати страйк до повного погашення боргів із заробітної плати.

За словами директора підприємства, борг із зарплати за січень-березень 2010 року становить 1 млн. 470 тис. грн. Вона не виплачується через неперерахування з держбюджету компенсації за перевезення пасажирів пільгових категорій. Борг держави перед підприємством "Херсонелектротранс" за поточний рік становить 1 млн. 700 тис. грн.

У свою чергу, віце-мер Херсона з питань транспорту Юрій Христич повідомив, що у мерії Херсона очікують на надходження компенсації з держбюджету з 26 квітня.

Також, за даними мерії, на час страйку в Херсоні на маршрутах збільшено кількість автобусів загального користування. На лінії вийшли 100 додаткових автобусів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні страйкують тролейбусники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути