Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 14:28

У Харківській обл. затримано 15 т контрабандних джинсів

У Харківській обл. затримано 15 т контрабандних джинсів, повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України. Мобільна група у складі співробітників відділу з обслуговування Південної залізниці УБОЗ Управління МВС України на залізничному транспорті, відділу швидкого реагування "Сокіл" УБОЗ ГУ МВС України в Полтавській обл. та співробітників відділу "К" УСБУ Харківської обл. в результаті спецоперації знешкодила контрабандний канал на українсько-російському кордоні. Поблизу прикордонного посту "Плетенівка" Вовчанського району Харківської обл. при спробі перетнути державний кордон України поза митним пунктом пропуску було затримано КАМАЗ, без номерів державної реєстрації, завантажений 15 т джинсів виробництва Сирії.

За матеріалами УБОЗ Управління МВС України на залізничному транспорті слідчим відділом УСБУ в Харківські обл. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України.

Загалом на виконання рішення розширеного засідання колегії МВС України від 18 лютого 2008 р. "Про актуальні питання забезпечення правопорядку в країні та основні напрямки вирішення завдань, поставлених перед правоохоронними органами України главою держави та урядом України на 2008 р." підрозділами УБОЗ Управління МВС України на залізничному транспорті цього року викрито 26 фактів незаконного переміщення товарів через митний кордон. Сума вилученого контрабандного товару складає 6 млн грн., повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Харківській обл. затримано 15 т контрабандних джинсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути