неділя, 05 листопада 2017 10:05

У фотожурналіста Андрія Трубіцина – лейкоз, терміново потрібні донори і гроші на лікуваня

Автор: Фото надане Світланою Трубіциною
  Андрію Трубіцину з Кривого Рогу Дніпропетровської області поставили діагноз «гострий мієломонобластний лейкоз»
Андрію Трубіцину з Кривого Рогу Дніпропетровської області поставили діагноз «гострий мієломонобластний лейкоз»

Фотожурналісту 34-річному Андрію Трубіцину з Кривого Рогу Дніпропетровської області поставили діагноз "гострий мієломонобластний лейкоз". Він перебуває на лікуванні в онкодиспансері Черкас. На лікування потрібна термінова допомога.

"На початку жовтня сина дуже турбував зубний біль, хоч всі зуби здорові. 12 жовтня йому видалили зуб. Була велика кровотеча. Андрія госпіталізували в щелепно-лицеве відділення, бо не могли зупинити кров. Аналізи були погані. Підозрювали лейкоз. Звідти перевели в гематологічне відділення. Там діагноз підтвердили.

В Києві зробили розширений аналіз крові. Через тиждень повідомили, що це "гострий мієломонобластний лейкоз" і потрібно їхати в обласне гематологічне відділення. В Дніпрі планували розпочати хіміотерапію. З двома препаратами вони визначилися, а з третім не могли. Порадили їхати в онкодиспансер Черкас. Сказали, що він є одним з кращих в Україні. Там є сучасне обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юлії Глуховій терміново потрібні гроші на операцію на серці

Сину потрібні донори з групою крові ІІ (негативна). Скільки коштуватиме лікування, не відомо. За цей період ми витратили 50 тисяч гривень. Лікування може тривати до року. Біля Андрія в Черкасах перебуває Оля, його дружина. Вони виховують двох донечок. Старшій Олені 12 років, а меншій Дарині - 4. За внучками доглядають свати. А ми їздимо в Черкаси, шукаємо донорів. Благаємо всіх небайдужих людей допомогти врятувати нашого сина, чоловіка і тата двох донечок", - розповіла Gazeta.ua мати Андрія Світлана Трубіцина.

Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку – 5168 7573 3838 8376 – (дружина Трубіцина Ольга Олександрівна), її контакти – (098) 880 18 55, контакти Світлани Трубіциної – (098) 895 54 24.

Зараз ви читаєте новину «У фотожурналіста Андрія Трубіцина – лейкоз, терміново потрібні донори і гроші на лікуваня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути