Ексклюзиви
четвер, 01 березня 2007 12:04

У Європі нова мода: фітнес без одягу (ФОТО)
6

У світі з"явилася нова мода на заняття фітнесом в голому вигляді. Плани власника спортзалу в голландському місті Хетерен відкрити фітнес для нудистів викликали неймовірно широкий інтерес в різних країнах.





Власник спортзалу Патрік де Мен розповів, що з тих пір, як він оголосив про свої наміри на початку лютого, до нього не припиняючи звертаються люди, які проживають в США, Великій Британії, Німеччині і Бельгії, які теж хочуть залучитися до голого фітнесу.





Представники Федерації нідерландських нудистів (NFN) заявили, що це буде перша програма фітнесу для нудистів у світі.

Де Мен говорить, що ідею йому запропонували двоє відвідувачів залу, які є нудистами.






Після консультацій з NFN Де Мен оголосив про те, що в доступі на щотижневі заняття відмовлять людям, які керуються прихованими сексуальними мотивами. Таким чином відвідувачі фітнес-клубу будуть захищені від збоченців.

Щороку в світі проходять "голі" Олімпійські ігри. Проведенням таких олімпіад в 1990-і роки минулого століття зайнялися різноманітні співтовариства нудистів по всьому світу.








На сьогоднішній день "голі олімпіади" з різною періодичністю проводяться у Великій Британії, США і Австралії. Вони бувають не лише літніми, але і зимовими. Нудисти влітку змагаються в легкій атлетиці, пляжному волейболі, перетягуванні каната, а взимку катаються в голому вигляді на гірських лижах.






"Голі олімпіади", як і інші акції нудистів, - заходи сімейні. Організатори прагнуть контролювати склад учасників і стежити, щоб на змагання не прийшли випадкові люди, повідомляє NEWSru.com.

Фото SFGate

Зараз ви читаєте новину «У Європі нова мода: фітнес без одягу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути