Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 18:25

У двох ДТП п"яний водій розбив 5 авто та намагався втекти (ФОТО)
16

Намагаючись зникнути з місця ДТП, водій Skoda Fabia став винуватцем ще однієї аварії на мосту Патона.

Водій Skoda Fabia став винуватцем аварії на Дніпровській Набережній та тікав з місця ДТП. Він рухався мостом Патона у бік Правого берега.

На мосту Fabia зачепила Skoda Superb, що рухалася у зустрічному напрямку. Від удару у Superb відірвало дзеркало, задній бампер та з корінням вирвало задні ліві двері, а сам автомобіль розвернуло на 180 градусів.

Після зіткнення з Superb, Fabia ударила в заднє ліве колесо Daewoo Lanos, який, так само, як і Superb, рухався у бік Лівого берега. Від удару у Daewoo вщент розбило задній колісний диск та сильно пошкодило задню ліву частину кузова.

Далі Fabia трохи зачепила VW Passat та вилетіла на зустрічку, де вдарила Opel Astra, що рухався у крайній правій смузі. Водій Lexus GS300, намагаючись піти від удару з Skoda Superb, злегка зачепив заднім бампером передок Opel Astra.

Після таких масових руйнувань водій Fabia, не дивлячись на понівечений передок та вирване переднє колесо автомобіля, намагався втекти з місця аварії, проте через 300-400м був затриманий загоном Беркут.

У салоні Fabia було виявлене близько 5 л. горілки та шприц, а сам водій, за словами співробітників міліції, знаходився у нетверезому стані.

На подив, у цьому ДТП обійшлося без серйозних травм. Постраждав тільки водій Skoda Superb – у нього травми грудної клітки, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «У двох ДТП п"яний водій розбив 5 авто та намагався втекти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути