Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2008 08:52

У Дубаї росіянку оштрафували за те, що вона пила сік

Відповідно до Кримінального кодексу ОАЕ, публічне вживання їжі і напоїв в денний час в період поста місяця Рамадан заборонене.

Суд Дубая засудив до штрафу росіянку, що порушила правила поведінки в громадських місцях під час місяця Рамадан. 28-річна туристка з Росії і 30-річний громадянин Лівану, що працює продавцем в Арабських Еміратах, пили сік в громадському місці під час поста в священний для мусульман місяць Рамадан, повідомляє Газета.ру. Поліцейські піймали їх на місці злочину на одній з міських автозаправок.

Порушникам загрожує грошовий штраф або позбавлення волі. Росіянка і ліванець заявили в суді, що не знали про заборону. Враховуючи цю пом"якшувальну обставину, їх все ж таки визнали винними і засудили до штрафу. Кожен з них повинен буде заплатити по 1 тис. драхм ($278). За даними місцевих ЗМІ, це перший випадок порушення правил Рамадана в Еміратах з початку поста 1 вересня цього року.

Зараз ви читаєте новину «У Дубаї росіянку оштрафували за те, що вона пила сік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути