середа, 19 травня 2010 20:16

У Донецьку судять мисливця, який застрелив 15-річного сина судді (ФОТО)

Сьогодні в Донецькому апеляційному суді почався процес над Геннадієм Уткіним, який 22 серпня минулого року застрелив 10-класника Миколу Садовського.

Єдиний рідний син судді Докучаєвського місцевого суду Миколи Костянтиновича Садовського вважався зниклим безвісти 115 днів. У грудні замдиректор технікуму Уткін признався у вбивстві і показав, де закопав труп хлопчика.

Зі звинувачувального висновку виходить, що 22 серпня Геннадій Уткін відправився на полювання.

Вийшовши з лісу, мисливець не знайшов свою машину ВАЗ в тому місці, де залишив. Тоді він відправився на пошуки і через декілька сотень метрів побачив підлітка поряд зі своєю "дев'яткою".

Поблизу знаходилася ще одна машина, яка поїхала, залишивши Миколу. У другій машині знаходився хресний син судді Садовського, який запропонував Миколі жартома вкрасти "дев'ятку" мисливця.

49-річний Геннадій Уткін розлютився і вистрілив десятикласникові в груди. Експертиза показала, що відстань пострілу була менше метра.

"Я вважаю, що Уткін щось недоговорює", - завила Gazeta.ua мати загиблого хлопчика 44-рiчна Ірина Федорівна.

"По-перше, він ніколи не полював один. Всі в місті знають його як врівноважену людину. А у Колі було вибито декілька зубів, переламаний ніс, не вистачало декілька кісток. Неначе його добивали. Крім того, Коля фізично не міг сидіти за кермом машини Уткіна. Річ у тому, що водійське сидіння у нього приварене і не рухається. А у Колі було зріст 155 см, тоді як в Уткіна - більше 190 см. Мій син не дотягнувся б до педалі".

В Докучаєвську про суддю Садовського говорять, що він чесна людина і живе на зарплату. За це його не люблять деякі правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку судять мисливця, який застрелив 15-річного сина судді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути