вівторок, 18 травня 2010 17:50

На Київщині син вбив батька через ненависть до старості

На Київщині син вбив батька через ненависть до старості

В місті Українка Обухівського району (Київська область) 47-річний психічно хворий син забив батька до смерті через його немічність.

Затриманий, який перебуває на обліку у лікаря-психіатра, нехтував та зневажав батька все своє життя. Він ненавидів своє прізвище, тому в 2006 році офіційно змінив його на вигадане, ненавидів старість та немічність батька, який вже був не в змозі за собою доглянути. За словами сусідів, з їхньої квартири доносилися лише постійні сварки та крики.

Цього разу після чергового розпиття алкоголю син почав руками і ногами завдавати ударів по 73-річному пенсіонеру, поки він не знепритомнів. Від отриманих переломів та забиттів грудної клітини і легенів чоловік за 5 днів після трагедії помер в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Вбивцю затримали та порушили проти нього кримінальну справу за статтею "умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень". Якщо за результатами судово-психіатричної експертизи визнають, що чоловік в момент скоєння злочину усвідомлював свої дії, йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Україна Кримінальна

Зараз ви читаєте новину «На Київщині син вбив батька через ненависть до старості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути