середа, 19 травня 2010 18:11

Чоловік закопав труп приятеля у гній

Чоловік закопав труп приятеля у гній

У селі Мамаївці Кіцманського району Чернівецької області 72-річний Дмитро убив 63-річного односельчанина Валерія через оковиту. Чоловіки разом випивали.

Дмитро, який є вдівцем, зустрів свого товариша на вулиці. Щоб не витрачати кошти у місцевих барах, чоловік запросив приятеля до себе на чарчину. На кухні між чоловіками виникла суперечка та конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Керівник прес-служби обласного УМВС В'ячеслав Хабайло повідомив, що через сварку господар почав душити Валерія.

"Кинув його на бетонну підлогу і почав копати. Коли чоловік втратив свідомість, господар взяв камінь та кілька разів ударив по голові гостя. Щоб замести сліди, труп закопав у гній", - розповів правоохоронець.

Після розправи над гостем чоловік пішов годувати худобу. Потім увійшов до себе в кімнату і ліг спати. Думав, що потерпілий оклигає і піде додому. Однак наступного дня господар виявив свого товариша мертвим. Відразу й вирішив позбутися тіла.

"За будинком на території господарства закопав труп у гній", - зазначив прес-секретар.

Дружина шукала свого чоловіка два дні. Вона прийшла до убивці питати про свого Валерія, але він сказав, що бачив його лише кілька хвилин, а куди він пішов не знає.

Порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". Підозрюваний не відразу зізнався у скоєному. Однак згодом у райвідділі підозрюваний покаявся.

Нещодавно на Сокирянщині (Буковина) чоловік теж зарізав свого сусіда та родича по лінії дружини через горілку. Підозрюваний 4 рази відбував покарання за ґратами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік закопав труп приятеля у гній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути