Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2009 12:37

У Дніпропетровську СБУ захопила офіс інтернет - провайдера

У Дніпропетровську СБУ захопила офіс інтернет - провайдера

У Дніпропетровську захоплений офіс інтернет-провайдера "Фрегат". Сьогодні з 10:30 провідний міський портал gorod.dp.ua припинив роботу внаслідок відключення устаткування.

Адміністрація Інтернет-порталу заявляє, що захоплення організувало обласне управління СБУ. У будівлю прибули озброєні автоматами люди в чорних масках. Свої дії вони пояснюють якимось злочином, нібито вчиненому в мережі Інтернет.

Робота порталу була заблокована, не дивлячись на те, що кримінальні справи проти компанії не порушувались, аналогічно відсутні постанови органів влади або рішення судів про відключення обладнання.

Адміністрація Інтернет-ресурсу вважає те, що відбулося "репетицією перед виборами". На думку компанії, даний випадок наочно продемонстрував, що робота будь-якого ЗМІ може бути зупинена, коли цього захоче СБУ.

"Сьогодні СБУ в Дніпропетровській області показало нам всім, якы ми беззахисні перед діючою владою, яка може вчиняти будь-яке беззаконня, коли їм це захочеться", - йдеться в заяві компанії.

Аудиторія Gorod.dp.ua налічує 60 000 людей, переважно жителів Дніпропетровська. Сайт освітлює події з життя міста і регіону.

Focus.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську СБУ захопила офіс інтернет - провайдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути