неділя, 08 травня 2011 18:27

У День матері депутати-"свободівці" розмальовували з дітками листівки
5

Фото: Фото: gazeta.ua

Сьогодні в День матері в Івано-Франківську відбулася акція "Привітай матусю зі святом", мета якої популяризувати це свято серед української громадськості, дітей та молоді. Про це повідомили в прес-службі Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода".

На Вічевому майдані та площі Ринок стояли столики, на яких були листівки-розмальовки та кольорові олівці. Депутати запрошували діток розмалювати і подарувати листівки своїм матусям. Навколо "творчого" столика збиралися дітлахи різного віку. Наймолодшому учаснику акції – 2 рочки, а найстаршому – 17.

За словами депутата Івано-Франківської міської ради Ольги Гоянюк, організатори заходу робили акцент на подарунку, виготовленому власними руками, від щирого серця. Кожна дитина раділа з того, що власноруч могла розмалювати листівочку і привітати свою матусю.

Як правило, на листівочках хлопчики і дівчатка зображали свою матусю, себе, сонечко, квіточки, писали гарні привітання для найрідніших. Вітали зі святом не лише матерів, а й бабусь, і навіть сестричок. Найсміливіші дітки, даруючи листівку, розповідали вірші про маму.

Як повідомив депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Голутяк, акція проводилася для популяризації Дня матері серед українців, адже траплялися і такі, що вперше чули про це свято.

Зараз ви читаєте новину «У День матері депутати-"свободівці" розмальовували з дітками листівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути