понеділок, 03 жовтня 2022 06:00

У чиєму житті настане найбільш вдалий фінансовий період – гороскоп на 3 жовтня

У чиєму житті настане найбільш вдалий фінансовий період – гороскоп на 3 жовтня
Заробітки зростуть, вдасться заощадити кругленьку суму, яка згодом дозволить реалізувати ваші мрії та задуми. Фото: pixabay.com

3 жовтня відкиньте сумніви, здолайте нерішучість. Досить чекати на кращі часи. Вони настали. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зав'яжіть зі справами, які тягнуть на дно, - радить астрологиня. – Вдалий день для початку нового курсу навчання. Програватимуть люди консервативних поглядів. Тож будьте готові спробувати щось нове. Торговельні справи просуватимуться краще. Але з відкриттям нових точок продажу слід зачекати. Найбільш вдалий фінансовий період настає у житті Овнів, Стрільців, Козерогів і Терезів. Заробітки зростуть, вдасться заощадити кругленьку суму, яка згодом дозволить реалізувати ваші мрії та задуми. Придбання авто відкладіть до наступного тижня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зміни не забаряться. Проявіть себе як сильний лідер і непересічна особистість. Не зупиняйтеся на досягнутому. Записуйтеся на тренінги, вирушайте на майстер-класи.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Знайомитимете братів і сестер з їхніми майбутніми обранцями. Не дивуйтеся, якщо свою пару вони знайдуть серед ваших друзів.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Зростають вимоги керівництва до вас. Розмір зарплати залишається без змін. Задумаєтеся над звільненням. Шукати нове місце працевлаштування краще із 10 жовтня.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не час змінювати роботу. Це негативно позначиться на вашій кар'єрі. Уникайте стресів. Піднімайте собі настрій прогулянками у парку. Насолоджуйтеся бабиним літом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Залишайтеся чесними самі з собою. Добро повернеться до вас сторицею. За все погане доведеться відповісти сповна.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Це час ризикованої фінансової діяльності. Не слід купувати нове житло. Матиме купу недоліків. Загострюються сімейні конфлікти. Якщо вчасно не звернетеся за порадою до психолога – розлуки не уникнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Заробітки знижуються. Багато в чому доведеться собі відмовити. Щастя поселиться у вашому домі. Час прийняти пропозицію руки і серця. Зареєстровані шлюби будуть міцними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час подумати про поповнення у родині. Нащадки будуть талановитими. Виховання і турбота про них принесуть неабияке задоволення. Внутрішня зібраність і дисциплінованість – це запорука успіху. На багатьох чекають нові посади і підвищення заробітків. Відвідуйте семінари та майстер-класи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Такий плідний час випадає раз на сезон. Активно використовуйте накопичені знання і досвід. Планувати переїзд не варто. Якщо займетеся покращенням житлових умов, багато чого втратите у професійному рівні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Відкладіть купівлю авто. Порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи та громадської діяльності. Не намагайтеся відкупитися від них подарунками.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Жовтень стане періодом звершень і фінансової стабільності. Працювати доведеться багато, але зусилля достойно оцінять. Зачекайте з весіллям. Не дозволяйте нікому поливати брудом ваших коханих. Інакше розлуки не оминути.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Частину заробленого відкладіть. Житло у кредит купувати не варто. Виплати стануть обтяжливими. Ремонти затягнуться. Напруженим буде вечір. Не беріть роботу додому. У цей час краще відпочити.

У Києві початок тижня буде із дощем та холодною погодою. Протягом дня максимальна температура сягне лише +11 градусів.

Зараз ви читаєте новину «У чиєму житті настане найбільш вдалий фінансовий період – гороскоп на 3 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути