субота, 01 жовтня 2022 09:02

Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень

Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень
Не варто просити руку й серце. Відтермінуйте на другу половину місяця святкування річниці та новосілля. Фото: pixabay.com

Жовтень – місяць злих язиків, заздрощів, пліток і дикої конкуренції. Виграють ті, хто вміє змовчати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найважчим буде початок місяця, але після 10 жовтня справи в особистому житті налагодяться, – говорить астрологиня. – Не варто освідчуватися. Відкладіть на другу половину місяця святкування річниці й новосілля. Тоді родинні свята вдаватимуться краще. Вдалими будуть побачення з людьми, яких зустріли в інтернеті. Не оминайте сайтів знайомств, якщо хочете забути про самотність. Цього місяця вдасться зустріти достойного й чесного партнера. Леви, Діви й Скорпіони здатні закохати в себе будь-кого. Кохані ревнуватимуть, ви почуватиметеся потрібними й чарівними. Не скупіться на обійми й поцілунки. Прощайте витівки коханих і дітей. На кухні жінок підведуть нюх і смак. Кулінарними здібностями порадують чоловіки".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Прислухайтеся до підказок долі. Кохані змусять хвилюватися, бо затримуватимуться в дорозі й не відповідатимуть на дзвінки. Обніміть їх під час зустрічі й не з'ясовуйте стосунків.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зробіть перестановку в оселі. Це сподобається дітям і коханим. Боріться із зайвою вагою. Відмовтеся від цукру на 21 день. Вдасться швидко набути чудової форми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Бажаєте стати відомим – демонструйте здібності й працелюбність. Не бійтеся перепон у першій половині жовтня. Вони відсіюють найслабших. Ви ж залишитеся і посядете своє місце під сонцем. Чекайте на звістку про поповнення в родині.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не поспішайте зближуватися з новими знайомими. У соцмережах на вас полюватимуть аферисти. Подробиці особистого життя їм розповідати не слід, бо вдадуться до шантажу. Майбутні матері мають бути спокійні. Не провокуйте передчасні пологи.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Почне вдаватися те, що раніше йшло з перешкодами. Кохані з головою поринуть у роботу, приділятимуть вам менше уваги. Повалятися разом біля телевізора навряд чи вдасться. Використайте цей час, щоб розпланувати наступний рік.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не бійтеся конкурентів. Вам вдасться все, їм – нічого. Остерігайтеся тих, хто намагається підкорити ваше серце. деякі шанувальники не сприймуть відмови й надокучатимуть увагою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не ходіть до лісу – чого не можна робити у свято Воздвиження

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Всі відтягуватимуть від роботи. Не заходьте в соцмережі впродовж робочого дня і менше гортайте стрічку у вихідні. Проводьте цей час з дітьми. Здивуйте коханих новою зачіскою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Забуватимете про свої схованки, вважатимете втраченими гроші, документи й коштовності. Через це можете сваритися з коханими. Зробіть перестановку й усе одразу знайдеться. Остерігайтеся нав'язливих співрозмовників. Деякі номери в телефоні давно слід заблокувати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Натхнення повернеться. Женіть від себе ностальгію. Робіть висновки і вчіться на помилках. Стосунки з коханими зайшли в глухий кут. Дайте їм трохи часу розібратися в усьому.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Плітки колег підірвуть ваш авторитет. Не дозволяйте повісити на себе чужі провини. Уникайте службових романів. Годі бурчати на дітей. Вони ще більше замкнуться в собі. Побешкетуйте разом з ними. Згадайте себе в дитинстві.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Невелика удача дасть змогу солідно покращити фінансові справи. Напруження вдома спаде. Обніміть коханих. Конфлікти треба не заморожувати, а розв'язувати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте відважні й наполегливі. Не бійтеся йти напролом і змінюватися через обставини. Знайти вихід з кризової ситуації допоможуть діти. З їхніх уст лунатиме істина.

Астрологиня дала фінансовий прогноз на жовтень, у якому розповіла, що буде з доларом і цінами.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зодіаку здатні закохати в себе будь-кого – любовний гороскоп на жовтень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути